Ti ja To klo 17:00 alkaen, La sop.mukaan

Haluatko parisuhteesi ja seksielämäsi paremmalle tolalle?

06.07.2022

Onko parisuhteesi palamassa pohjaan tai seksielämä kuivunut olemattomiin? Kaipaako parisuhteesi läheisyyttä ja parempaa kommunikaatiota? Tai kaipaatko apua seksuaalisuuden erityiskysymyksissä? Mietitkö mitä ennen niin intohimoiselle parisuhteellesi on tapahtunut-tarvitsetko apua parisuhteesi kohentamiseksi? 

Tule meille keskustelemaan - selvitetään seksuaaliseen hyvinvointiisi liittyvät ongelmat yhdessä ja rakennetaan askelmerkit parempaan seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen- seksuaaliterapian työkaluja käyttäen.

Toimin tällä hetkellä nettivastaanotolla ja vapaana on muutama paikka uusille terapia-asiakkaille.

Voit ottaa yhteyttä ja varata ajan käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Otan sinuun takaisinpäin yhteyttä mahdollisimman pian. Voit luottamuksellisesti purkaa kanssani tilanteesi. Käytössäni on seksuaalineuvonnan ja -terapian uusin tieto, niin käytännöstä kuin myös tutkimuksista. Rakennamme yhdessä askelmerkit seksuaalisen hyvinvointisi kohentamiseksi - sinun asettamiesi tavoitteiden mukaisesti.

Löydämmme sinulle sopivan hoitopolun tarjoamamme seksuaalineuvonnan avulla sekä tarvittaessa ohjaamme verkostomme muille asiantuntijoille - esimerkiksi lääkärin vastaanotolle.