Ti ja To klo 17:00 alkaen, La sop.mukaan

Asiantuntijasi-Jutta Kauppi

Hei!

Olen Jutta Kauppi, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti (koulutuksessa valm. 2023) ja asiantuntijasi seksuaalisuuden moninaisissa kysymyksissä. Olen perustanut Haluklinikan, jotta terapeuttisen avun hakeminen ja oikean hoitopolun löytäminen seksuaalisuuden ja parisuhteen solmuihin olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. 

Palvelen sinua seksuaalineuvonnan ja -terapian ratkaisukeskeisiä menetelmiä ja käyttäen - jotta voisit itse paremmin ja kykenisit vapauttamaan täyden parisuhde- ja seksuaalipotentiaalisi arjen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. 

Olen taustaltani käyttäytymis- ja hyvinvointitieteilijä-tutkija, filosofian tohtori (eläinlääketiede) ja minulla on pitkä kokemus ihmisten kanssa työskentelystä esimiestyössä sekä ihmisten ammatillisessa sparrauksessa. Olen nähnyt urallani koko ihmiselämän kirjon ja ajattelen että monesti seksuaalisuuden ongelmat johtuvat monen asian yhteisvaikutuksesta. Juuri siksi niitä on hyvä purkaa ihmis-suhdeammattilaisen kanssa.

Voit tulla vastaanotolleni aivan minkälaisen seksuaalisuuteen liittyvän asiasi tai ongelmasi kanssa, keskustelemme niistä luottamuksella. Erityisosaamiseni painottuu miesten seksuaalisuuden haasteiden ratkaisemiseen mutta voit tulla luokseni olit sitten mitä sukupuolta hyvänsä. Olen työskennellyt pitkään liike-elämän palveluksessa ja kiireisten uraihmisten seksuaalisuuteen liittyvät moninaiset ongelmat ovat kovin tuttuja. Erikoistun ADHD-henkilöiden ja parisuhteiden erityiskysymyksiin eli tältä osin käytössäni on viimeisin tutkimustieto ja menetelmätyökalupakkini kasvaa jatkuvasti.

Pohjaan arvoni ja toimintani ajatukseen, että tiedemaailmassa todennetut menetelmät ja hyväksi havaitut toimintatavat tuovat varmuutta ja vahvistavat ammatillisuutta työssäni. Ajattelen, että maailmalla tutkittu tieto on saatettava myös meidän suomalaisten tietoon ja tueksi - omien ongelmiemme ratkaisuissa. 

Työskentelen myös seksuaalisuuden kysymysten keskusteluttajana, luennoitsijana, kirjoittajana ja puheeksiottajana - koska ajattelen että seksuaalisuus on yksi supervoimistamme - joka vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme sekä parisuhteisiimme.

Hoidan sinua luottamuksellisesti ja lämpöisellä ammattiotteellani. Tehdään yhdessä työtä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi eteen.  

Huom! Olen parhaillaan kouluttautumassa seksuaaliterapeutiksi, joten pääset vastaanotolleni -30% terapian suositushinnoista.


Verkosto- ja yhteistyökumppanimme

Haluatko mukaan verkostooni. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme yhdessä toimien edistää seksuaalisuuden teemaa.

Katso myös Instagram-ajatuksiani @haluklinikka

Seksuaaliterapeutti (valm.05/2023)

Seksuaalineuvoja, FT (eläinlääketiede)