Ti ja To klo 17:30 alkaen, La sop.mukaan

Jutta Kauppi

Turvallinen Rinnallakulkija

Hei!

Olen Jutta Kauppi, seksuaalineuvoja (SSS auktorisoitu) ja seksuaaliterapeutti. ja asiantuntijasi seksuaalisuuden moninaisissa kysymyksissä. Olen perustanut Haluklinikan, jotta terapeuttisen avun hakeminen ja oikean hoitopolun löytäminen olisi helppoa ja vaivatonta. Teen kanssasi työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja erityisesti seksuaalisuuden ja parisuhteen tasapainon saavuttamiseksi lyhytterapeuttisin menetelmin.  

Olen taustaltani käyttäytymis- ja hyvinvointitieteilijä ja tutkija, filosofian tohtori (eläinlääketiede) ja minulla on myös kaupallinen koulutus. Sytyn ihmisten kanssa työskentelystä, ja minulla on pitkä kokemus esimiestyöstä sekä sitä kautta ihmisten ammatillisessa sparrauksessa. 

Toimintani logiikka pohjautuu kokonaisymmärrykseen ihmisyydestä

Sopiva yksityiselämän ja työn yhdistämiskyky on keskeistä niin henkisen kuin psyykkisen hyvinvoinnin, kuin myös toimivan parisuhteen, sekä jokaisen ihmisen oman seksuaalisen nautintokyvyn osalta. Olen nähnyt urallani koko ihmiselämän kirjon ja ajattelen, että monesti seksuaalisuuden ongelmat johtuvat monen asian yhteisvaikutuksesta. Juuri siksi niitä on hyvä purkaa ihmis-suhdeammattilaisen kanssa.

Voit tulla vastaanotolleni aivan minkälaisen seksuaalisuuteen liittyvän asiasi tai ongelmasi kanssa, keskustelemme niistä luottamuksella. Erityisosaamiseni painottuu miesten seksuaalisuuden haasteiden ratkaisemiseen mutta voit tulla luokseni olit sitten mitä sukupuolta hyvänsä. Olen työskennellyt pitkään liike-elämän palveluksessa, olen pitkän linjan tutkimusmaailman ammattilainen ja kiireisten uraihmisten ongelmakoktailien selvittäminen on minulle tuttua ja mieluisaa työtä. Parisuhteisiin, ihmissuhteisiin sekä seksuaalisuuteen liittyvät moninaiset ongelmat ovat ydinosaamistani. Erikoistun ADHD-oireisten henkilöiden ja näiden parisuhteiden erityiskysymyksiin eli tältä osin käytössäni on viimeisin tutkimustieto ja menetelmätyökalupakkini kasvaa jatkuvasti.

Arvot ohjaavat toimintaani

Pohjaan arvoni ja toimintani ajatukseen, että tiedemaailmassa todennetut menetelmät ja hyväksi havaitut toimintatavat tuovat varmuutta ja vahvistavat ammatillisuutta työssäni. Ajattelen, että maailmalla tutkittu tieto on saatettava myös meidän suomalaisten tietoon ja tueksi - omien ongelmiemme ratkaisuissa. Eettinen toimintatapani pohjautuu sekä Maailman, että Euroopan seksologian järjestöjen (WAS ja EFS) eettisiin koodistoihin, liittyen seksuaalisiin oikeuksiin ja turvaan, seksuaaliterveyteen sekä seksuaaliseen nautintoon.

Työskentelyotteeni

Hoidan sinua luottamuksellisesti ja lämpöisellä ammattiotteellani. Tehdään yhdessä työtä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi eteen. Etävastaanottoni on auki-olitpa sitten Aasiassa, Euroopassa tai Suomessa. 

Työskentelen myös seksuaalisuuden kysymysten keskusteluttajana, luennoitsijana, kirjoittajana ja puheeksiottajana - koska ajattelen että seksuaalisuus on yksi supervoimistamme - joka vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme sekä parisuhteisiimme.

  

Seksuaaliterapeutti, Seksuaalineuvoja (SSS), FT (käyttäytyminen ja hyvinvointi), Ammattisparraaja ja mentoriHaluatko mukaan verkostooni. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme yhdessä toimien edistää seksuaalisuuden teemaa.

Katso myös Instagram-ajatuksiani @haluklinikka

Verkostot ja kumppanuudet kantavat-liity mukaan!